JOLLY NEUTRALS

CONTEMPORARY HOUSE DESIGN

Categoria

Design Rezidențial

Client

Un cuplu tânăr

Suprafața

mp

Buget

Proiectul de față a constat în amenajarea unei locuințe cu parter, etaj și mansardă, într-un stil contemporan. S-a urmărit crearea unui spațiu aerisit, curat și primitor, folosind o cromatică bazată pe culori neutre și accente de galben care se îmbina perfect cu nuanța caldă a lemnului. Parterul este un open-space alcătuit din bucătărie, zona de living și de dining, cu un grup sanitar de serviciu. Am creat un spațiu fluid în care toate funcțiunile comunică între ele, astfel mobilierul de bucătărie este legat de cel de TV din zona livingului, printr-o bilbioteca verticala. Pentru decorarea pereților am folosit plăci de PAL cu aspect de lemn, atât la parter, cât și în dormitorul matrimonial de la etaj. Pentru dormitor, am renunțat la accentul de galben și am ales o paletă cromatică mai caldă, bazată strict pe nuanțe neutre.