SEAVIEW

MODERN HOUSE DESIGN

Categoria

Design Rezidențial

Client

O familie cu 2 copii

Suprafața

230 mp

Buget

100.000 €

Locuința cu parter și etaj, casa de vacanță la mare a unui cuplu cu doi copii este situată într-o zona liniștită din stațiunea Olimp, Constanța. Amenajarea a fost inițiată încă din faza de proiect a construcției, astfel având libertate în propunerea compartimentărilor și distribuirii funcțiunilor. Prin urmare, la parter se află zona de zi, locul de luat masa și bucătăria mascată prin riflaje de restul spațiului, o mică toaleta de serviciu sub scară, dar și unul dintre cele 3 dormitoare de oaspeți, cu baie proprie. Zona de interes de la parter este barul conceput pentru proprietarul pasionat de vinuri. La etaj se află celelalte 2 dormitoare de oaspeți împreună cu dormitorul matrimonial, o încăpere generoasă, pentru care beneficiarii și-au dorit un design spectaculos. Am ales să obținem acest efect prin peretele vitrat către baia matrimonială, prin oglinda poziționată pe plafon sau patul cu baldachin ca element scenografic. Pe lângă spațiul interior, am acordat o atenție deosebită și terasei de pe acoperiș, unde beneficiarii umreaza să își petreacă cel mai mult timp. În suprafața generoasă a tersei am putut poziționa un bar, o masă de dining de 10 persoane, o chicineta cu grătar, dar și o zonă de relaxare cu șezlonguri și canapele. Stilistic, am ales să realizăm o amenajare minimalistă, cu o paleta cromatică bazată pe nuanțe pastelate, inspirate din peisajul de la malul marii și din diversele stări ale acesteia, încercând să bluram granița interior-exterior.