IMAGINARIUM

MODERN HOUSE DESIGN

Categoria

Design Rezidențial

Client

O familie cu un copil

Suprafața

71 mp

Buget

20.000 €

Acest proiect a fost destinat unui cuplu tânăr cu o fetiță ce si-au achiziționat prima lor locuință, un apartament de 3 camere, ce a avut nevoie de câteva modificări ale compartimentării. In primul rând beneficiarii și-au dorit ca încăperea destinată sa fie living sa fie transformată în camera fetiței, iar holul lung și îngust cu debaralele de la intrare să dispară, pentru a schimba senzația pe care o ai la intrarea în apartament. Astfel, am ales să deschidem bucatăria și livingul către hol, iar în locul celor două debarale am propus un corp de mobilier continuu, ce inglobează atât locul de ședere de la intrare, cât și frigiderul și televizorul. În ceea ce privește stilul, beneficiarii și-au dorit un interior scandinav, linistitor, relaxant pentru care noi am propus o cromatica bazată pe alb, gri și accent de turcoaz, roz prăfuit și galben.