Biroul tău de acasă

Pentră că știm cât de important este să ai propriul tău spațiu de lucru și acasă, ți-am pregătit 6 amenajări pe care le poți descărca și implementa de unul singur. Noi îți punem la dispoziție amenajarea și lista de cumpărături cu toate linkurile de unde îți poți comanda piesele de mobilier. #STAIACASĂ

1
01 / 06

Birou reglabil pe înălțime

Acest birou, tip standing desk, permite schimbarea poziției în timpul lucrului pentru a obține o poziție confortabilă, atât dacă lucrezi pe scaun cât și din picioare. Este ideal dacă ai probleme cu spatele.

Destinație:

Living, dormitor

Dimensiuni:

120 x 150 cm (Lxl)

Preț:

de la 3098 lei

Avantaje:

Schimbarea poziției în timpul lucrului

2
02 / 06

Birou cu depozitare

Pentru a obține mai mult spațiu de depozitare alege un birou cu sertare integrate și cu un blat de lucru generos. Este ideal dacă folosești calculator cu unitate centrala. De asemenea, biblioteca de lângă birou separa vizual zona de lucru de restul încăperii.

Destinație:

Living, cameră birou

Dimensiuni:

170 x 156 cm (Lxl)

Preț:

de la 2057 lei

Avantaje:

Depozitare, blat de lucru generos

3
03 / 06

Birou de dimensiuni obișnuite

Dacă felul în care arată este criteriul cel mai important atunci cand îți alegi biroul, atunci acest model este ideal pentru tine. Am ales un birou elegant cu 3 sertare pentru depozitare, pe care l-am combinat cu piese cu o notă industrială.

Destinație:

Living, dormitor

Dimensiuni:

110 x 125 cm (Lxl)

Preț:

de la 1441 lei

Avantaje:

Design deosebit, confortabil

4
04 / 06

Birou pe colț, multifuncțional

Acest model de birou se poate folosi în două variante, cea pe colț sau varianta paralelă cu peretele, ceea ce-ti va permite să îți adaptezi locul de lucru în funcție de încăpere și de preferințe. Este versatil și funcțional.

Destinație:

Living, dormitor

Dimensiuni:

120 x 120 cm (Lxl)

Preț:

de la 1227 lei

Avantaje:

Mobil, versatil, include depozitare

5
05 / 06

Birou rabatabil pentru perete

Dacă nu ai suficient loc pentru un birou acasă, poţi opta pentru o poliță rabatabilă, care reprezintă soluția perfectă pentru spațiile mici. Poate fi suspendată pe orice perete și te ajută să folosești cât mai eficient spațiul de care dispui.

Destinație:

Living, dormitor

Dimensiuni:

74 x 120 cm (Lxl)

Preț:

de la 982 lei

Avantaje:

Ocupă foarte puțin spațiu, invizibil când nu este folosit

6
06 / 06

Birou tip consolă

Ideal pentru spațiile înguste, precum holul, acest birou este relativ îngust și poate fi ușor confundat cu o consolă. Când nu este folosit pe post de birou, taburetul poate sta sub blat. Este ideal dacă lucrezi la laptop.

Destinație:

Hol

Dimensiuni:

74 x 90 cm (Lxl)

Preț:

de la 840 lei

Avantaje:

Îngust, poate deveni comodă când nu este nevoie de birou