Hello, noi suntem Next Interior

Povestea noastră începe cu mult timp în urmă, ne cunoaștem și suntem prieteni încă din liceu. Ca echipă ne propunem să transpunem personalitatea și stilul tău de viață în amenajarea locuinței tale. Creăm proiecte unice și autentice, pe care tot noi le implementăm, pentru a transforma șantierele și mutările în experiențe plăcute și fără stres pentru tine.

Echipa

Daniela Truță

Arhitect de Interior // Co-fondator // Marketing Specialist

Smoto (cum îî spun prietenii) este arhitect de interior, a absolvit ca șefă de promoție secția de arhitectură de interior a Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu". Când era mică desena non-stop, apoi a vrut să devină pictoriță, dar a ales pe ultima sută arhitectura. Și bine a făcut pentru că s-a îndrăgostit de tot ce făcea acolo și și-a dat seama că nu putea nimeri un domeniu mai potrivit pentru ea. Când nu amenajează interioare, citește, caută cele mai bune paste din oraș, stă cu orele în muzee și mangâie toate pisicile pe care le întâlnește.

Telefon: +40 720 962 020

E-mail: danielatruta@next-interior.ro

Adrian Popa

Inginer Constructor // Co-fondator // Project Manager

Fiu de diriginte de șantier, Adrian este inginer, a terminat Universitatea Tehnică de Construcții. El este partea tehnică a echipei noastre, se ocupă de implementarea proiectelor și coordonează echipele pe șantier. Este mega atent la detalii și are un tabel excel pentru ORICE. Nimic nu este prea mic sau neimportant pentru a fi planificat, tocmai din acest motiv proiectele noastre se încheie cu bine. În timpul liber, Adrian se transformă într-un maestru bucătar și barman, experimentând rețete noi de cocktail-uri și creând tot felul de preparate interesante.

Telefon: +40 744 125 707

E-mail: adrianpopa@next-interior.ro

Alexandra Pătrașcu

Arhitect de Interior // Co-fondator // Project Manager

Ada pe scurt, este arhitect de interior, a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" , însă drumul ei în design a început cu mult timp în urmă, când era mică și se plimba prin București vizionand locuințe împreuna cu părinții ei agenți imobiliari. S-a îndrăgostit de design la 17 ani, cand s-a mutat prima dată și a avut ocazia să-și amenajeze camera mult visată. De atunci, și-a propus să ajute oamenii să își transforme locuințele în spații unice și pline de personalitate. Când nu proiectează o găsești fie jucându-se cu cei doi ciobănești germani - Maura și Bela, fie uitându-se la un nou documentar true-crime sau bucurându-se de un cocktail pe o plajă în Grecia.

TELEFON: +40 745 184 677

E-MAIL: alexandrapatrascu@next-interior.ro

Unde au apărut proiectele noastre:

Hai să ne cunoaștem și să povestim despre proiectul tău!