Design interior pentru afacerea ta

Un proiect de design interior bine realizat crește vizibilitatea, satisfacția clienților și profitul afacerii tale. Investește în proiectul tău pentru a crea o experiență memorabilă pentru clienții tăi!

Ce am mai făcut?

Cum se desfășoară un proiect?

Pasul 1

Mobilare plan și moodboard

Realizăm 2-3 variante de plan mobilat pentru a putea alege împreună cea mai bună soluție pentru spațiul tău. Apoi, pe baza stilului preferat de publicul tău țintă, creăm un moodboard pentru a defini cromatica și texturile proiectului.

Pasul 2

Randări și deviz de produse

Îți prezentăm imagini fotorealistice ale amenajării oferindu-ți o imagine precisă a proiectului propus. În plus vei primi un deviz de produse care include mobilierul propus de la furnizori, corpurile de iluminat și finisajele. 

Pasul 3

Proiect tehnic și de mobilier

Realizam un proiect tehnic cu schițe detaliate pentru mobilierul pe comandă și planse tehnice necesare pe șantier. Acestea includ poziționarea corpurilor de iluminat și a prizelor, planuri de compartimenatre sau de instalații.

Cine suntem noi?

Povestea noastră începe cu mult timp în urmă, ne cunoaștem și suntem prieteni încă din liceu. Suntem o echipă mixtă de arhitecți de interior și ingineri pasionați de crearea de concepte unice și atractive, având mereu în vedere publicul țintă al afacerii tale. Ne dorim să fim partenerul tău în drumul către o afacere de succes.

Hai să povestim despre proiectul tău!

Open chat
1
Hello!
Hello! Sunt Daniela, sper ca iti plac proiectele noastre, spune-mi daca te pot ajuta cu ceva! 😃